/ О нама /
Ваш поуздан партнер у индустрији калупа
Јиангсу Бохе калуп Тецхнологи Цо., Лтд. је раније била позната као Кунсхан Бохе Прецисион Молд Цо., Лтд. Компанија се углавном бави дизајном и производњом калупа за прецизно штанцање као нпр. аутомобилски калупи, 3Ц електронски калупи, и истраживање и развој кућни апарати, медицинска, полупроводничка и опрема за аутоматизацију. И производњу разних нестандардни прилагођени делови.
Више од 90% запослених у тиму компаније има више од 15 година искуства у индустрији калупа. Професионални технички тим може брзо и тачно да одговори на захтеве купаца за производњу. Добар систем услуга се огледа у купцу од првог испитивања до примене производа. Одржавање након продаје.
Од КСНУМКС, компанија је добила више од 20 високотехнолошких патената. Одличан квалитет производа чини наше калупе за штанцање извози у Јапан, Сједињене Државе, Немачку, Мексико и друге земље. Наставићемо да уводимо иновације у технологију како бисмо задовољили различите потребе купаца.
Неки кључни моменти у Бохеов раст
2015
Оснивање Кунсхан Бохе Прецисион Молд Цо., Лтд. у Кунсхан, Сузхоу, Кина са инвестицијом од 5 милиона РМБ. Главна делатност: прецизно штанцање и обрада делова калупа
2016
Добијена права на увоз и извоз, годишњи промет је повећан за 115% у односу на 2015. годину
2017
Добијени међународни сертификат ИСО9001. Исте године је освојио јапанску награду за побољшање квалитета купаца.
2018
Брзи раст на иностраним тржиштима Јапан, Сједињене Државе, Немачка, Мексико итд. постали су главна извозна тржишта. Годишње девизне трансакције ЈПИ: 2.86 милијарди УСД: 2.59 милиона.
2019
Стратешка локација Нантонг Рудонг за изградњу нове фабрике. Јиангсу Бохе Прецисион Тецхнологи Цо., Лтд. је основана и изграђена у исто време.
2020
Јиангсу Бохе Прецисион Тецхнологи Цо., Лтд. је глатко почела са радом
2021
Почните да активно ширите пословање на европском и америчком тржишту.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Мисија визија
  • Циљ предузећа
    Постаните одличан бренд у индустрији калупа и опслужујте више висококвалитетних купаца широм света
  • Филозофија рада
    Мењам се, растем, дозволите нам да радимо заједно.
  • Ентерприсе Пурпосе
    Купац на првом месту, сарадња на добитку
Пословна филозофија
Технологија + квалитет + цена + достава = Савршена услуга
Високи калибар proizvodnja опреме
За ефикасну, тачну производњу, ослањамо се на бројну међународну опрему која је направљена да траје и помаже у производњи компоненти великом брзином како би се испуниле квоте.
Прилагодите свој Дизајн калупа
Добијате професионалне консултације о свом дизајну, уз професионалне савете подржане дугогодишњим искуством у изради калупа бројних клијената. Бохе је посвећен проналажењу решења које одговара вашим циљевима и буџету, истовремено осигуравајући да готов калуп по вашим спецификацијама.
Ми правимо разлику За наше клијенте
Наши клијенти се крећу од малих, локалних велетрговаца до власника међународних брендова.
ТОП ЦАСЕ
УТВРЂИВАЧ, НАЗАД
ФОРМИНГ_РЕСТРИКИНГ