/ Производни процес /
Елите Црафтсмансхип из Напредни објекти
За ефикасну, тачну производњу, ослањамо се на бројну међународну опрему која је направљена да траје и помаже у производњи компоненти великом брзином како би се испуниле квоте.
01Дискусије
На основу техничких цртежа пресованог дела матрица се симулира са великом прецизношћу. Симулације се изводе у више наврата како би се осигурало да се не појаве недостаци штампе као што су пукотине или боре. БоХе фаза за израду калупа врхунског квалитета и прецизности.

02Планирање процеса
Подаци о производу се затим уносе у ЦАД систем. Резултати се пажљиво испитују како би се одлучило о најефикаснији методи за израду високо прецизних калупа, узимајући у обзир карактеристике челичног материјала који се користи. На основу овог прегледа израђује се дијаграм процеса који се доставља купцу.

03Дизајн
Тада почиње пројектовање калупа. Да би се произвео део са компликованим закривљеним површинама, обично су потребне вуча или више операција пресовања. За сваку операцију пресовања потребан је пар калупа. Након што је дизајн матрице завршен, производи се датум производње матрице.

04Планирање процеса
У фази пројектовања матрице се наручују потребни материјали. Пројектни подаци се преносе у обрадни центар, а примарне и секундарне операције обраде се обављају аутоматски.

05Завршно и пробно пресовање
Након што је обрада завршена, свака матрица се подвргава коначном фином подешавању од стране висококвалификованог особља, након чега следи потврда на пробној преси како би се осигурала максимална прецизност.

06Контрола квалитета
Готове калупе тестира БоХе-ова сопствена штампа како би се осигурала усклађеност са захтевима квалитета. Уколико дође до проблема, инжењери се враћају у фазе обраде и завршне обраде, или чак назад у фазу пројектовања и понављају цео процес да би постигли највиши могући квалитет матрице.

07Испорука
Испоручене матрице се уграђују у производну линију купца и поново тестирају. Пошто је темељно тестирање спроведено у кући, матрице у овом тренутку требају само фино подешавање. БоХе инжењери такође пружају техничке смернице.

08Одржавање
Након што су матрице испоручене, БоХе наставља да пружа техничку подршку све док прво возило не сиђе са линије. Сваки пут када се инсталирају нове калупе за производњу новог модела, БоХе инжењери ће посетити локацију на захтев купаца и пружити техничку подршку.