/ Технологија /
дизајна Уз подршку
Искуство и тржишни трендови

У Бохеу имамо вешт интерни дизајнерски тим посвећен испуњавању ваших потреба за прилагођавањем калупа. Имамо укупно 9 дизајнера, укључујући 6 људи у парном модулу, 2 у групи кућних апарата, 8 људи са 12 година искуства у дизајну и месечни производни капацитет од 25 калупа.
Занатство Рођен из Искуство и вештине
Блиско сарађујемо са вама кроз стручне консултације у избору правог материјала и облика. Бохе-ови дизајнери такође оптимизују вашу визију и чине је тржишном за вашу циљну публику са перформансама и издржљивошћу које желе. Почевши од једноставне скице на папиру, сваки калуп је искован да оживи вашу визију. Уз нашу помоћ, можемо пронаћи дизајн који испуњава ваше циљеве, а да остане у оквиру вашег буџета.
4 корака без муке у Конструисање вашег калупа по мери
01 Подношење дизајна
Дизајнерски тим пажљиво проучава ваш концепт. Искусни чланови нашег дизајнерског тима нуде почетну скицу. Комуницирају са вама о детаљима
02 Брзо узорковање
Бохе ће направити БЕСПЛАТАН узорак вашег калупа на основу финализованог дизајна и послати вам га. Узорак вам може помоћи да одлучите о свим променама пре него што пређете на последњи корак.
03 Масовна производња
Након што примимо учешће, настављамо са производњом вашег прилагођеног калупа путем наше аутоматске производне линије.
04 Паковање и достава
Ваше готове поруџбине су прописно упаковане у ваше прилагођено паковање и испоручене вам преко поузданих логистичких компанија.